Atletico minetas edasipääsuvõimaluse 2:3 kaotusega BarcelonaleFoto: DANI POZO
Jalgpall
29. jaanuar 2015, 00:06

GALERII ja VIDEO | Hispaania kired karikasarjas: Torres, punased kaardid ja Barcelona võim

Hispaania karikasarjas minetas poolfinaalipääsulootuse Madridi Atletico, kes kaotas kodus FC Barcelonale 2:3 ning jäi kokkuvõttes alla 2:4. Kohtumises nägi korralikult väravaid ning draamat, sest Atletico lõpetas 9 mehega ning kokku jagati 10 kollast ja 2 punast kaarti.  

Võõrsil kohtumise 0:1 kaotanud Atletico alustas surumist mängu avavilest peale, kui juba 40. sekundil lõi avavärava Fernando Torres.

Seepeale algas Barcelona domineerimine, kui Neymar kahandas 9. minutil löödud väravale Atletico edasipääsuvõimalusi. Kuigi Madridi elanikud surusid ja said tänu Raul Garcia sisselöödud penaltile taas tabloole ilusamad numbrid, tegi Miranda kaitses eksimuse ning taas oli seis viigis 2:2.

Neymar ei jätnud jonni ning pommitas veelgi kaunima värava 41. minutil ning poolajale läks Barcelona juba 3:2 eduseisus.
Tunnelisse liikudes polnud Neymar aga üldse rahul ning läks esmalt arveid klaarima Raul Garcia, siis Juanfrani ning viimasena Fernando Torresega. 

Konflikt jätkus tunnelis, ning mis täpselt juhtus, ei teata, kuid kohtunik Gil Manzano otsustas enne teist poolaega eemaldada Atletico kapteni Gabi.

Platsile tagasi tulles kired jätkusid, sest Manzano otsusega polnud rahul Arda Turan, kes viskas kohtuniku putsaga. Tasuks kollane kaart. 

Atletico küll üritas väravaid tagasi lüüa, kuid Barcelona sulges kõik teed ning tagatipuks teenis 84. minutil teise kollase kaardi Mario Suarez, jättes Atletico üheksakesi.