TTÜ - Rakvere 3:2Video: Viljar Voog
Võrkpall
29. jaanuar 2015, 22:02

ÕHTULEHE VIDEO ja GALERII | TTÜ oli püstihädas Rakverega. Sirelpuu: "Mängisime haavatult." (1)

TTÜ võrkpallimeeskond pidi kõvasti vaeva nägema, et kätte saada oma 12. järjestikune võit Eesti-Läti ühisliigas. Rakvere alistus lõpuks 3:2 (15:25, 25:11, 23:25, 25:20, 16:14).

"Mängisime haavatult nii et ma pigem olen rahul selle kahe punktiga kui nutan taga seda ühte," võttis mängu kokku TTÜ peatreener Janis Sirelpuu. Tudengite ridades ei löönud kaasa nende resultatiivseim mängida Daniel Maciel, kes võitleb nii kõhuviiruse kui angiiniga ning piiratud on ka Kristjan Jürima ja Siin Ennemuisti tegutsemine.

Võit aga tuli ning nõnda jätkus TTÜ võimas seeria: liigas kaotati viimati 26. oktoobril, kui Pärnule jäädi võõrsil alla 3:2. "Natukene oskusi ja natukene õnne – eks ta nii on praegu tulnud," võtab peatreener võitudejada kokku. Kuraditosina osas Sirelpuu ebausklik pole: "Me pole kodusaalis see hooaeg veel kaotanud. Loodame, et puudujad on Selveri vastu kohal ja tuleb ka see 13. võit."

Enne kui liigatabel vahegrupimängudeks pooleks lüüakse, on TTÜl pidada veel kolm mängu ja enam raskemat graafikut oleks palju tahta: võõrustatakse teisi Eesti hiide Selverit ja Pärnut ning külastatakse Tartut.

"Kuldiga on ka," muigab Sirelpuu, et veel tuleb neil ka Lätti reisida. "Eks see oli pärast esimest ringi teada ülevalpool olevate meeskondade lõpliku seisu panevad paika meie omavahelised mängud. Neljast kaks võiks ära tulla küll," paneb ta järgmisteks mängudeks sihid paika.

TTÜ resultatiivseim oli täna Kirill Krasnevski 24 punktiga, Sander Rätsep tõi 23 silma. Kaotajate parim oli endine TTÜ mängija Karlis Mesila 18 punktiga. STATISTIKA