Jalgpall

Shakira ja Gerard Pique perre sündis teine laps (7)

LISA KOMMENTAAR

katrin30. jaanuar 2015, 18:01
Kallid inimesed, keisrilõige pole alati plaanitud ning võib olla ka erakorraline. Isegi kui see oli plaanitud siis võibolla mitte valu kartmisest, äkki oli ka temal mingi komplikatsioon millega oli turvalisem teostada keisrilõige. Ega kuulsused on ju samamoodi tavalised naised, ka neil võib esineda rasedusaegseid haiguseid või komplikatsioone. Mina soovin igal juhul sellele kenale perele mõnusat elu! :))
ma 30. jaanuar 2015, 17:14
ma oleks küll keisrilõike lasknud teha, kui teadnuks, kui hirmus on sünnitamine loomulikul teel. ära ma selle hirmsa valu kannatasin, kuigi karjusin keisrilõiget. mis tähtsust sel on, mina olin nõrk, ma olin hirmust hullunud, aga lõpuks sünnitasin ise neli ja pool kilo. aga ma ei arva, et keisrilõikega sündinud lapsed halvemad oleks. nüüd olen tänulik, et ei saanud oma kõhule arme.
mõttetud...30. jaanuar 2015, 15:35
...kuulsused, ükski pole võimeline loomulikul teel sünnitama.
noojah30. jaanuar 2015, 15:31
kas siis sünnitusmajas polegi nii privaatne w??,einoo kui sa keisrilõike abil sünnitad,siis pole ju privaatsust vaja??,,sakirale vist meeldivad jalgpallurid,sest tal ju laul Waka Wakagi jalgpalluritest
njah30. jaanuar 2015, 14:55
ohjah30. jaanuar 2015, 14:25
iseendale plussi panek on ikka kõrgem pilotaaz
panen endale kah
Ohjah30. jaanuar 2015, 13:04
/...Barcelona kaitsja Gerard Pique/
Wow, vägev, et nagu Barcelona turvamees või miskit? Ei teadnudki, et seal linnas nii hullud lood on, et linnal oma kaitsja!
Ühesõnaga...kõik ei tea ega peagi teadma, et mõeldud on jalgpalliklubi FC Barcelona, seega olge nii kenad ja kirjutage need paar tähte sinna ette, see ei maksa midagi teile aga jätab asjalikuma mulje vähemalt!