Venno LoosaarFoto: TIINA KÕRTSINI
Võrkpall
30. jaanuar 2015, 20:03

Daniel Vaarik näitas ekskoondislasele koha kätte, mida suudab näitleja Venno Loosaar?

Volley.ee portaalis toimuva Eesti-Läti võrkpalli ühisliiga tulemuste ennustamise (tuntud külaline vs ekskoondislane Veiko Lember) teises voorus suutis külalisennustaja Daniel Vaarik "muu maailma" au taastada. Isegi enam – skoor 20:14 Danieli kasuks on nii võimas, et kokkuvõttes suudeti esimeses voorus Kalev Kruusi poolt tekitatud auk paigata ja Veiko peaaegu kinni püüda. Seis enne kolmandat külalist on 38:37 Lemberi kasuks.

"Läks nii nagu kartsin. Et ennustuse üldseisu võrdsustada tõi volley.ee vastaseks Danieli, kelle tööks on teada teistest inimestest rohkem. Kartsin kohe, et läheb raskeks," kommenteeris Veiko Lember oma teise vooru tulemust.

Aga samas leidis ta ka positiivset: "Lohutust pakkus see, et suutsin õigesti ette ennustada Ozolnieki võidu kodusaalis Pärnu üle. Ozolniekis võideti vanasti alati üle kivide ja kändude (kui üldse) ning rõõm on tõdeda, et nad on suutnud oma eriskummalise aura kodusaalis alles hoida."

Sellel nädalavahetusel on Lemberi vastaseks tuntud vabakutseline näitleja ja meelelahutaja Venno Loosaar

Vennot tunneme televisioonist ja teatrilavadelt näitlejana ning kontserdilavadelt populaarse ansambli "Kala" kitarristina. Veidi vähem teatakse, et ta on ka suurepärane laulukirjutaja. Muuhulgas on mees välja andnud mitu väga populaarset lastelaulude plaati, aga tagasihoidliku inimesena ta helilooja tiitlit enda kohta kasutada siiki ei luba.

 Kui volley.ee uuris tema ja võrkpalli sidemete kohta vastas Loosaar, et: "Esimene asi mis meenub palli kõksimisega võrkpallilaadselt tuleb meelde põhikooliajast. Väikeses maakoolis polnud meil kogu aeg võimalik võrkpalli mängida, sest võrku hoiti kooli sporditarvete ruumis ning toodi välja ainult kehalise tundide ajaks. Seega saime esimese suurema kogemuse "kartulit" mängides. Õnneks oli kohaliku sovhoosi keskuses võrkpalliplats olemas ja seal saime kogu aeg, kui soovi oli, võrku mängida. Ja soovi oli palju."

Liberomaterjalist Venno iseloomustab oma mängustiili nii: "Selle, mis mul pikkuses jäi võrgu all puudu, tegin tasa kiire siblimisega ja pallide päästmisega platsil."

Kuna sel nädalavahetusel on Eesti klubide osalusel vaid kolm mängu, siis pandi seekordsesse ennustusvooru sisse ka järgmise nädalavahetuse mängud.

Vaata seekordseid ennustusi SIIT!