Janar Talts lammutas TTÜ vastu kõvasti.Foto: ALDO LUUD
Korvpall
31. jaanuar 2015, 19:56

TÜ/Rock ja Rapla noppisid koduses meistriliigas kindlad võidud

Koduses korvpalliliigas teenisid täna võidulisa Tartu Ülikool Rock ja TYCO Rapla, kes alistasid vastavalt 75:55 TTÜ ja 86:65 TLÜ/Kalevi meeskonna.

Rocki särgis säras Janar Talts, kes viskas võistkonna resultatiivseimana 15 punkti, noppis 16 lauapalli ning lisas kuus resultatiivset söötu ja kolm vaheltlõiget.

Kahekohalise punktisummani jõudsid veel Joosep Toome (12p), Tanel Kurbas (11p) ja Timo Eichfuss (10p). TTÜ resultatiivseim oli 12 punktiga Andrew Arnold. 

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul tõi võidu korralik kaitse. „Teine veerandaeg oli kindlasti meie poolt hea ja saime vahe sisse. Aga teisel poolajal olime hädas visketabavusega, kolmese tagant oli sihik täitsa paigast ära. Kaitses saime samas ilusasti hakkama ja sellega otsustasime mängu ära," sõnas Kullamäe klubi pressiteenistusele.

Rapla edukaim korvikütt oli täna Janar Soo, kes ladus TLÜ/Kalevi korvi 19 punkti. Kaotajate poolelt viskas leedulane Robertas Grabauskas 18 punkti.

Liigatabelis on Rockil teisena kirjas 21 võitu ja viis kaotust, Rapla püsib 13 võidu ja kuue kaotusega kolmandal kohal ning TTÜ (6 võitu, 14 kaotust) ja TLÜ/Kalev (3 võitu, 16 kaotust) on vastavalt seitsmes ja kaheksas.