Kalev/Cramo treeneritetiim (vasakult) peatreener Alar Varrak, abitreener Martin Müürsepp, abitreener Rait Käbin naudivad hetke, kui oled pihuks ja põrmuks tagunud Euroliiga meeskonna.Foto: Arno Saar
Spordiblogi
2. veebruar 2015, 10:00

Pluss, miinus ja ennustus | Kalev/Cramo, laskesuusatajad ja mitmevõistlejad

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 2. veebruari valik:

NÄDALA PLUSS | Eesti korvpallimeistri Kalev/Cramo eilne 110:76 võit Euroliigas mängiva ja hetkeseisu põhjal Euroopa tugevusel 9.-12. korvpalliklubi Nižni Novgorodi üle tundub praegugi uskumatuna. Kuidas on võimalik, et Kalev/Cramo taob pihuks ja põrmuks kolm päeva varem Moskva CSKA-ga nagu võrdne võrdsega mänginud meeskonna? On võimalik. Sest see on sport ja meil siin juhtuvadki ebaloogilised asjad.

NÄDALA MIINUS | Kui Rene Zahkna kaks hõbemedalit on olnud Otepääl toimuval laskesuusatamise EMil rõõmu, siis täiskasvanute koondise esitused kahjuks mure ja pettumuse allikaks. EMil osaleb valdavalt Euroopa teine ešelon. Kogenud Eesti koondislastelt oli ja on põhjust sellises konkurentsis oodata võitlemist medalite nimel või vähemalt rohkeid kohti esikümnes, mida kuue individuaalvõistluse peale aga ainuke üks. Vähe.

NÄDALA ENNUSTUS | 50% on tõenäosus, et Mikk Pahapill või Kaarel Jõeväli kogub reedel ja laupäeval Tallinnas toimuval rahvusvahelisel mitmevõistlusel 5900 punkti, mis lunastaks sisuliselt pääsu märtsi alguses Prahas toimuvale EMile.