Eesti naiskonna treener-kapten Maret Ani.Foto: Stanislav Moškov
Tennis
4. veebruar 2015, 07:00

Tennisenaiskond kohtub täna Bosniaga (1)

Tänasest laupäevani peetakse Tondi tennisekeskuses Fed Cupi teise liiga Euroopa-Aafrika tsooni turniir, Eesti naiskond loositi ühte alagruppi Lõuna-Aafrika Vabariigi, Bosnia ja Hersegoviina ning Egiptusega.

Eesti koondis koosseisus Kaia Kanepi, Anett Kontaveit, Valeria Gorlats ja Julia Skiripnik kohtub esmalt Bosnia piigadega, matš algab kell 16. Neljapäeval kohtuvad avamatšide võitjad ja kaotajad omavahel, kolmas heitlus jääb reedeks.

Euro-Aafrika tsooni teisest liigast esimesse pääsemiseks tuleb esmalt jõuda alagrupis kahe parema sekka ning seejärel võita laupäeval peetav play-off–matš teise alagrupi võistkonna vastu.

Eesti naiskonna treener-kapten Maret Ani tõdes, et alles haigusest taastuva Kanepi tervise valguses tuleb mängijate kasutamine hoolikalt läbi kaaluda. Kergelt ei tohi võtta ühtki vastast, sest eesmärk on alagrupp võita. "Teises grupis on Sloveenia teistest selgelt üle ja võtab eeldatavalt esikoha. Play-off’is ei tahaks kokku minna mitte nende, vaid tolle grupi teise koha naiskonnaga," selgitas Ani.