Pep Guardiola võib enne pensionile jäämist valida enda just selliseid töökohti, nagu ta ise tahab. Kas 2022.a MMil juhendab ta Katari koondist?Foto: STR
Jalgpall
4. veebruar 2015, 15:11

Katar tahab koduseks MMiks palgata koondise peatreeneriks Pep Guardiola enda

Saksamaa spordileht Sport Bild kirjutas, et Katari vutibossidel on tõsine plaan palgata 2022.a koduseks MMiks koondise peatreeneriks hetkel Müncheni Bayernit juhendav Pep Guardiola.

Kuna naftariigil on raha teatavasti jalaga segada, ei tohiks hispaanlase palkamine "krabiseva" taha mõistagi jääda. Lisaks juhib Bild tähelepanu asjaolule, et Guardiola mängis oma karjääri loojangul just Katari liigas ning samuti oli ta üks naftariigi n-ö saadikutest, kui 2022.a MMi korraldamisele alles kandideeriti. Kõige krooniks viis Bayern Guardiola soovil oma hiljutise treeninglaagri läbi just Kataris.

Guardiola leping Bayerniga kehtib 2016.aastani ning loomulikult ei arva keegi, et mees kohe seejärel Katari koondise etteotsa asub. Pigem usutakse, et seejärel siirdub ta mõneks ajaks Inglismaa kõrgliigasse (nii on teda näiteks nähtud Manchester Unitedi tulevase peatreenerina), kuid aasta-paar enne MMi võiks tema liitumine Katariga ka reaalsuseks saada.