Henrik OjamaaFoto: GLYN KIRK
Jalgpall
4. veebruar 2015, 17:28

Ojamaa Sarpsborgiga liitumise tagamaadest: see on kombinatsioon erinevatest asjaoludest

Laenulepingu alusel Norra kõrgliigaklubiga Sarpsborg liitunud Eesti jalgpallikoondislane Henrik Ojamaa andis klubi koduleheküljele põgusa intervjuu, milles märkis, et üheks klubiga liitumise põhjuseks oli soov mängida endale sobilikul (ehk ründaja) positsioonil.

Hooaja esimese poole mängis Ojamaa Šotimaa kõrgliigas Motherwellis ning kuigi šotlased olid valmis talle uut laenulepingut pakkuma, otsustas 23-aastane pallur Briti saartelt lahkuda.

"See oli kombinatsioon erinevatest asjaoludest," märkis Ojamaa ise Motherwellist lahkumise ja Sarpsborgiga liitumise kohta. ""Klubil [Sarpsborgil - toim] on selge visioon, kuidas nad soovivad asju teha ja sellest kõigest me treeneriga ka rääkisime, samuti sellest, millisena nad näevad uut hooaega."

"Seejärel otsustasime, et olen mängija, kes sobib meeskonna mängustiiliga ning suudab meeskonda oma kvaliteediga aidata - ning samal ajal aitab meeskond välja tuua minu parimad omadused."

Ojamaa lisas, et debüüdi uue klubi särgis loodab ta teha eeloleval laupäeval, kui treeningmängus kohtutakse Mjöndaleniga.