Video: Laura Oks
Tennis
4. veebruar 2015, 22:06

ÕHTULEHE VIDEO | Anett Kontaveit: minult ei saa veel oodata parimat mängu (3)

Anett Kontaveit pidas tennise Föderatsiooni karikasarja turniiri alustuseks Tallinnas rohkem kui 2 tundi kestnud kohtumise bosnialanna Anita Husariciga ning tõdes, et temalt ei saagi veel oodata kõige paremat mängu.

"Mäng läks üle mägede, eriti minu poolt. Vastane mängis päris stabiilselt ja eksis vähe, mul tuli aga palju vigu," rääkis 19aastane eestlanna heitlusest endast maailma edetabelis pool tuhat kohta tagapool oleva mängijaga.

"Esimeses setis ei saanud kuidagi mängu sisse, ei olnud head mängutunnet. Üritasin anda endast kõik, võitlesin iga punkti eest, teine, päris tasavägine sett tuli mulle. Otsustavas setis sain enesekindlust natuke juurde."

Ta nentis, et pärast eelmise aasta lõpus sunnitult tehtud pikka võistluspausi tuleb enesekindlus uuesti leida: "Olen alles nii vähe mänge mänginud. Ei saagi oodata, et oleksin sama hea nagu ajal, mil mängisin kogu aeg järjest võistlusi. Kindlus tuleb aja jooksul, minult ei saanudki oodata kõige paremat mängu. Üldine stabiilsus on kõikuv, vajan mänge ja neid siin saan."