Foto: Ülo Josing/ERR
Spordivaria
6. veebruar 2015, 10:45

 

TÄNA: ETV saates "Suurmeistrid" lähevad karvupidi kokku jalg- ja korvpall (2)

Uue spordisaatesarja "Suurmeistrid" avaetteaste külalised on jalgpalliliidu president Aivar Pohlak ja korvpalliliidu president Jüri Ratas.

Esmakordselt täna õhtul kell 21.40 ETV2 ekraanile jõudev saade "Suurmeistrid" otsib vastust küsimusele, kas korvpall ja jalgpall konkureerivad publiku tähelepanu, järelkasvu ja spordiala staatuse nimel või on lihtsalt kaks armastatud pallimängu.

Iganädalane saade "Suurmeistrid" jätkab spordipublitsistika traditsiooni, millele pani 1970. aastate lõpus aluse Toomas Uba juhitud menukas "Spordiprisma" ja mida viljeles kümmekond aastat tagasi "Spordifookus". Uus saatesari "Suurmeistrid" käsitleb värskes visuaalses vormis põnevaid teemasid ja toob ekraanile isiksusi, kellel rajaneb kaasaja tippsport. Saateid juhivad ETV sporditoimetuse ajakirjanikud, avasaadet Tarmo Tiisler.

Televaatajad saavad Pohlaku ja Ratase stuudiovestluses osaleda sotsiaalmeedia vahendusel - esitada küsimusi ja avaldada arvamust ERR Spordi Facebooki lehel ning Twitteris, kasutades teemaviidet #suurmeistrid.