Getter LaarVideo: Stanislav Moškov
Jalgpall
6. veebruar 2015, 19:18

ÕHTULEHE VIDEO | Mida on suutnud Eesti naiskoondislased Prantsusmaal mängiva Getter Laari arvates parandada? (1)

Eesti naiste jalgpallikoondise ja Prantsusmaa kõrgliigaklubi FC Metz-Algrange väravavaht Getter Laar istus täna jalgpallihallis peetud maavõistlusmängus Läti vastu esimesel poolajal pingil ning jälgis, mida kaasmängijad teevad. Kuna Laar jõudis Eestisse alles eile õhtul ning treeningsessiooni kaasa ei saanud, teha, otsustas peatreener Keith Boanas teda mängitada alles teisel poolajal.

Mida arvab kõva häälega kaitseliini juhendajana silma paistnud Laar neidude praegusest tasemest? "Nad on oma mängu parandanud. Rohkem söödetakse, üritatakse targemalt mängida, vanasti oli rohkem pika palli löömist. Eks see on ikka meie mängu jäänud, sest tugevate vastu muudmoodi ei saa, aga kvaliteet on tõusnud," sõnas ta Õhtulehele.

Eesti alistas 2:0 Läti naiskonna ning Laari sõnul on see kindlasti algavaks hooajaks positiivne süst. "Meil on olnud paar päris rasket aastat koondisega, me pole neid võite saanud.Läti on kindlasti see, keda peame võitma, sama lugu Leeduga. Aastat alustada võiduga, mida veel tahta? Nüüd on siit vaja edasi minna ja mitte loorberitele puhkama jääda!"