Tottenham Hotspur võitis Londoni Arsenali tänu Harry Kane'i väravatele 2:1.Foto: Alastair Grant
Jalgpall
7. veebruar 2015, 17:25

 

GALERII: Põhja-Londoni derbi otsustas inglaste uus staar

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 24. vooru esimeses mängus võitis Tottenham Hotspur kodus linnarivaal Londoni Arsenali 2:1.

Arsenal läks kohtumist juba 11. minutil juhtima, kui täpne oli hiljuti vigastusest tervenenud maailmameister Mesut Özil. Sellest aga kuuendaks järjestikuseks võiduks ei piisanud, sest Tottenhami ründaja Harry Kane'i kaks teise poolaja väravat andsid võidu Spursile.

Kane on sel hooajal õitsema puhkenud ning löönud 20 liigamängus kümme väravat. Euroopa liigas on tema näitajad veelgi paremad, sest seal on ta seitsme kohtumisega sahistanud võrku tervelt seitsmel korral.

Kuigi Kane on karjääri jooksul esindanud erinevaid Inglismaa noortekoondiseid, siis A-koondise eest pole kesktormaja veel platsile jooksnud. Suurepärane vorm peaks aga tähendama, et esimene mäng Kolme Lõvi eest on vaid aja küsimus.

Tottenham tõusis võiduga tabeli neljandaks, Arsenal langes kuuendaks. Ülejäänud Premier League'i 24. vooru kohtumised toimuvad täna ja homme, üheks kõige põnevamaks duelliks peaks osutuma Merseyside'i derbi Liverpooli ja Evertoni vahel.