Kergejõustik

Hausenberg katkestas maailmarekordiürituse seljavigastuse tõttu (5)

LISA KOMMENTAAR

Pallur8. veebruar 2015, 15:53
Kolme-nelja aasta pärast on lõpp imedel,resutaat on tühjakspumbatud noormees!l
... ärritumine on küll liiast.8. veebruar 2015, 15:22
Tühja see hiinlase tipptulemus. Kui vaid see tulemus on sihiks, siis aega veel on, kuna Tartu kalevlane saab veel ka järgmisel aastal seda rek. proovida ületada. Meenub Valter Külvet - tore algus, 8500 piiri ületamine Minskis x-aastal, keegi T. Savi "hooldemeistriks" kõrval, aga suured lootused olid küll. Prooviks ilma vigastuseta ja kiibitsejate "abita".
erks8. veebruar 2015, 10:09
Juba vigastused - paha lugu.
kuule irvaja7. veebruar 2015, 20:21
Sa aru.See sinu Hausenberg on kõige ehtsam pehmo.Ta kardab neid pikamaa jookse,nii kui vana kurat välku.See ütlebki kõik selle poisi kohta .Et jooksus kiiremini edasi jõuda,on vaja tööd rügada.Meeste klassis enam andekusega ei võida.Seal võidavad tööloomad.
irvaja7. veebruar 2015, 19:49
uskumatu..vaatasin otsesaadet ja ei suuda aru saada kes need 2 Kuuri Jüri olid ,kes ei saanud aru,et peale esimest ja teist hüpet teibaga hoidis Hausi korduvalt seljast käega kinni..iga proff spordireporter oleks seda aru saanud..need kolhoosnik-kommenteerijad võiks koristada ära ja müüa väga pisikese raha eest n t. Valgevenesse,,seal näidatakse ,kuis kommida..kes kurat selliseid kottpükse elaseb kommenteerima..häbi kurat..