Ragnar Klavan lõi selle hooaja esimese ja karjääri kolmanda värava Bundesligas, aga Augsburg tegi Frankfurti Eintrachtiga 2:2 viigi.
Jalgpall
8. veebruar 2015, 20:26

VIDEO: Ragnar Klavan lõi Bundesligas värava, aga Augsburg mängis 2:0 edu kahjuks maha (4)

Saksamaa jalgpalli Bundesligas oli Ragnar Klavani koduklubil Augsburgil siht enne tänaõhtust kodumatši Frankfurdi Eintrachtiga selgemast selgem: võidu korral tõustuks liigatabeli kolmandale reale! Paraku tuli leppida 2:2 viigiga.

7. minutil lõi Ragnar Klavan oma selle hooaja esimese värava Bundesligas ja viis meeskonna 1:0 juhtima! 37. minutil suurendas Raul Bobadilla värav Augsburgi eduseisu 2:0 peale. Kahte väravat lahutanud 30 minuti jooksul oli Augsburgil avanenud veel mitu head võimalust, mis olid aga hooletu viimistlemise tõttu jäänud realiseerimata.

Vaata videot Ragnar Klavani väravast!

45+2. minutil vähendas Frankfurt kaotusseisu 1:2 peale, kui Stefan Aigner suskab sisse palli, mis oli pärast Augsburgi väravavahi Alex Manningeri suurepärast tõrjet õnnetult värava ette tagasi põrganud. Kogu olukorra allikaks oli Frankfurti katistuslöök paremalt äärelt. Täpselt sama asi - 2:0 eduseisus Augsburg lubas vastasel avapoolaja üleajal värava lüüa - juhtus ka nädala eest peetud matšis Hoffenheimiga.

Aga erinevalt Hoffenheimi-matšist ei suutnud Augsburg 2:1 eduseisu kaitsta, vaid 70. minutil pääses Alexander Maier Manningeriga üks-ühele ja realiseeris olukorra kindlalt 2:2 viigiväravaks. Tulemuseks seega viik, mis valmistas Augsburgile kahtlemata pettumuse, sest omati ju 2:0 edu.

Võiduga tõusnuks Augsburg tabelis kolmandaks, aga jääb nüüd neljandale kohale, kus asetseti ka enne 20. vooru.

ENNE MÄNGU:

Viimased kolm mängu võitnud Augsburgil on hetkel viiendana tabelis 33 punkti ehk sama palju kui ka neljandal kohal paikneval Mönchengladbachi Borussial ning punkt vähem kolmandat kohta hoidvast Schalkest. Otse Augsburgi selja taga on 32 punkti kogunud Leverkuseni Bayer, kes peab oma 20. vooru kohtumise samuti täna, kui külla sõidetakse Bremeni Werderile.

Augsburgi tänane vastane Eintracht on 24 punktiga 9. kohal, samal ajal pole meeskonna hetkevorm just kõige hiilgavam, kui viimases viies liigamängus polegi võidurõõmu maitsta saadud. Kui meeskonnad tänavusel hooajal esimest korda kohtusid, võttis Augsburg võõrsil tänu Raul Bobadilla teise poolaja alul löödud väravale 1:0 võidu.