Kaspar Lees (palliga).Foto: STANISLAV MOSHKOV
Käsipall
8. veebruar 2015, 17:34

Kehra käsipallurid kaotasid Balti liiga tiitlikaitsjale

Käsipalli Balti liiga nädalavahetuse lõpetuseks kaotas HC Kehra/Horizon Pulp&Paper pärast võidetud avapoolaega tiitlikaitsja Minski SKA-le 26:30 (13:12). Enne põhiturniiri viimast nädalavahetust on mõlemal Eesti klubil head võimalused finaalnelikusse jõuda.

Kehralased alustasid pühapäeval hästi ning juhtisid 3:0 ja 7:3, kusjuures neli väravat oli juba ukrainlasest leegionäri Dmitri Jankovski arvel. Poolajavileks kahanes eduseis 13:12 peale ja veel teise pooltunni alguses juhtis kodumeeskond 15:13. SKA tegi aga 6:0 spurdi ja ehkki mäng võrdsustus, sai eelmise kahe aasta Balti liiga võitja tähtsa 30:26 võidu.

Võõrustajate parim skooritegija oli Marko Slastinovski 7 väravaga. Jankovski viskas 6, Viktor Skripak, Kaspar Lees ja Jevgeni Buinenko 3, Indrek Napsep 2 ning Rando-Juku Sirkas ja Jorma Käsper 1 värava. Vastaste parimana jäi Valgevene koondislase Kirill Knjazevi arvele 6 tabamust.

Teises pühapäevases kohtumises sai Riihimäe Cocks 35:30 (18:15) jagu Bresti HC Meškovist. Cocksi eestlastest viskasid Kristo Voika 7 ja Antti Rogenbaum 2 väravat. Kaotajate kasuks viskas Sergei Mihhaltšuk koguni pooled väravatest ehk 15. Põlva Serviti on enne otsustavat nädalavahetust Balti liigas 11 punktiga teisel, Kehra 8 punktiga neljandal kohal. Põhjalikumalt Balti liiga nädalavahetusest juba homme.