Monte Carlo rallil sõitis Ott Tänak teelt välja. Kuidas läheb selle nädala lõpus toimuval Rootsi rallil?Foto: VALERY HACHE
Spordiblogi
9. veebruar 2015, 11:54

Pluss, miinus ja ennustus | Ragnar Klavan, Kalev/Cramo ja Ott Tänak Rootsi rallil (8)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 9. veebruari valik:

NÄDALA PLUSS | Saksamaa jalgpalli kõrgliigas Augsburgi meeskonnas mängiv Ragnar Klavan on imelises hoos nagu tema koduklubigi. Äsja alistati kuulus Dortmundi Borussia 1:0. Erinevate statistiliste näitajate põhjal hindeid panev vutiportaal WhoScored nimetas eestlase nimetatud kohtumise parimaks mängijaks. Pühapäeval lõi Klavan 2:2 viigimängus Frankfurti Eintrachtiga värava. Augsburg on liigatabelis neljas.

NÄDALA MIINUS | Tippspordis loeb stabiilsus. Kalev/Cramo korvpallurid harrastavad aga ameerika mägedel sõitmist. Kui Ühisliigas seljatati tugev Nižni Novgorodi meeskond, siis Balti liigas pudeneti juba kaheksandikfinaalis, keskpärasel Leedu klubil Panavežyse Lietkabelisel lubati endale korraldada saunaõhtu.

NÄDALA ENNUSTUS | 35 % on tõenäosus, et Ott Tänak jõuab Rootsi rallil poodiumile. Ennustus on küll optimistlik, aga Tänak tahab tõestada, et ta suudab auto kiiresti finišisse juhtida. Varasem praktika viitab paraku, et väike pole ka tõenäosus, et Tänaku ralli rikub rajalt väljasõit.