Anu EnnokFoto: MATI HIIS
Võrkpall
10. veebruar 2015, 19:13

Anu Ennok esitustest Meistrite liigas: üks suur pettumus

Salo LP Viesti ridades võrkpalli Meistrite liiga õhku nuusutada saanud Anu Ennok tõdes Volley.ee portaalile antud intervjuus, et kui naiskonna mänguga võib kokkuvõttes rahule jääda, siis enda esitused valmistasid talle suure pettumuse.

"Enda mängu kohta võiks öelda, et üks suur pettumus ta on - ei teinud ühtegi korralikku mängu. Meie sidemängija usaldas mulle ainult kaugeid ja raskeid palle, mis tegi mängu natuke raskeks ja kokkuvõttes ei saa tulemusega üldse rahul olla. Eks sellest vast õpin ka midagi," rääkis Ennok, lisades samas, et võistkond üldises plaanis häbisse ei jäänud:

"Meiega jäädi rahule. Näitasime, et me suudame mängida hästi ja oleme selle liiga väärilised. Komplimente on tulnud ka teiste tiimide treeneritelt ja alahinnata ei saanud meid ükski naiskond."

"Mängisime iga mäng veidi paremini, vaid see õnnetu kordusmäng Saksa klubiga jättis kehvemapoolse tunde. Meie erinevus teiste tiimidega tuleneb sellest, et kui raske olukord, siis vahetuste võimalusi on vähe, eriti sidemängija valdkonnas - pole võrdväärset pingilt võtta. Samas kui vastastel võib ka teine sidemängija võidu koju tuua. Lõpupoole oli eesmärk ikkagi CEV Cupi mängudele saada. Selleks vajasime itaalia klubi vastu võitu, ühest punktist jäi paraku väheks. Mäng oli vast aga Meistrite liigas parim meie poolt."