Saraatovi Avtodori mängujuht Courtney Fortson (palliga).Foto: FIBA Europe
Korvpall
10. veebruar 2015, 20:28

Saraatovi Avtodor oli Rocki eurosarja grupis hädas Hollandi klubiga

Korvpalli Eurochallenge'i sarja K-vahegrupis, kus mängib ka Tartu Ülikool/Rock, läksid neljanda vooru avakohtumises vastamisi Saraaatovi Avtodor ja Den Boschi Shoeters. Grupi favoriit Avtodor suutis koduväljakul Hollandi klubi võita vaid nelja punktiga 89:85.

Avtodor juhtis neljandal veerandajal parimal juhul 13 punktiga, aga poolteist minutit enne lõppu jõudis Den Bosch Hollandi koondise viskekahuri Kees Akerboomi kaugviskest vaid kolme punkti kaugusele 85:82. Lõpusekunditel kindlustasid Avtodorile võidu Courtney Fortsoni neli tabavat vabaviset.

Saraatovi resultatiivseimana tõi Micah Downs 19 punkti ja 8 lauapalli, Artjom Klimenko lisas 18 punkti. Fortson viskas 14 punkti ja jagas koguni 14 resultatiivset söötu. Den Boschi poolt vastas koguni 8 kaugviset tabanud Akerboom 28 punktiga.

K-vahegrupis on Avtodoril enne 20.30 algavat Rocki - Frankfurdi Skylinersi vastasseisu 3 võitu ja 1 kaotus, Skylinersil on 2 võitu ja 1 kaotus, Rockil 1 võit ja 2 kaotust ning Den Boschil 1 võit ja 3 kaotust. Eurochallenge'i veerandfinaali pääsevad grupi kaks paremat.