Doping

Dopinguvõitlus algas XX sajandil sportlase tervise kaitsmise, mitte puhta spordi pärast (4)

LISA KOMMENTAAR

Mõtelgu praktiliselt. 12. veebruar 2015, 12:06
Kui see karamajura tõesti sportlaste TERVISE HUVIDES käib, siis oleks ju praktilisem dopingutele, sarnaselt tubaka- ja alkoholitoodetele, omahinnast kordi-, või tuhandeid kordi kõrgem hind kehtestada.
Uno11. veebruar 2015, 10:13
Keelame ära dopingu, sest teeb kiireks, keelame ära dopingu, sest rikub tervist, keelame ära päikese, sest tekitab nahavähki, keelame ära hamburgerid, sest teevad paksuks, keelame ära alkoholi, sest hävitab ajurakke, keelame ära karusellid, sest liiga ohtlikud - oleme jumalad ja keelame kõik ära, sest inimesed on nii lollid, et ilma nn keelajateta surem inimkond välja :) Lasteaed :)
jaahile11. veebruar 2015, 10:09
Mõni nendest Bernatski klientidest oli kõrgharidusega, isegi USAs õppinud. Seega oli see petturluse peale minek sportlaste igati teadlik valik. Aga nõus, et ilmselgelt toimus see tegevus tollaste (ja praegu isegi kõrgemale positsioonile jõudnud) pealike teadmisel ja sellest ka see ringkaitse pettuse uurimisel.
Jaah!11. veebruar 2015, 09:29
Aga kuidas on lood Eestis. Bernatski mürgitas 1996-2007 Eesti sportlasi aga Port ei uurinud kuidas see võimalik oli, et keegi ei märganud. Maailma praktika näitab, et suurte dopingulugude taga on ka rahvuslik antidopingu agentuur. Kõik on toimunud nende kaitsva tiiva all. Ja suurim pealik on juht ise tavaliselt.