Chelsea, Manchester City ja Manchester United kirjutasid tabelisse kolm võidupunktiFoto: Alastair Grant
Jalgpall
11. veebruar 2015, 23:45

FOTOD: Manchesteri klubid näitasid muskleid, Chelsea võitis viimasel minutil

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas jõuti täna lõpule 25. vooru mängudega. Kui liidrikohta hoidev Londoni Chelsea pidi kodustaadionil kõvasti vaeva nägema, et jagu saada Evertonist, siis nende lähimad jälitajad Manchester City ja Manchester United said kolm punkti tabelisse (numbriliselt) hõlpsamalt.

Kuigi Chelsea oli kogu kohtumise jooksul selgelt domineerivamaks pooleks, ei tulnud võit neile sugugi kergelt. Sinisärkidele tõi lõpuks kolm punkti brasiillase Williani viimase minuti kauglöök; seejuures oli külalistel teise poolaja keskel ka suurepärane võimalus eduseisu haaramiseks, kuid endine Chelsea mängija Romelu Lukaku ei suutnud nelja meetri pealt palli Petr Cechi selja taha toimetada.

Manchester City pani oma paremuse võõrsil Stoke City vastu maksma teisel poolajal: kui esimese kolmveerandtunni järel oli seis viigis 1:1, siis James Milneri (55.), Sergio Agüero (70. pen) ja Samir Nasri (76.) tabamustest võeti lõpuks kindel 4:1 võit. City jaoks oli tegemist mõneti ajaloolise tulemusega: nimelt polnud meeskond senises kuues ilma Yaya Toureta mängitud Premier League'i kohtumises võidurõõmu tunda saadud, täna ehk siis seitsmendal üritusel suudeti see needus viimaks murda.

Manchester United võõrustas Burnley'd, kellega võõrsil oli tehtud 0:0 viik. Nüüd mindi Phil Jonesi vigastuse tõttu juba 5. minutil platsile pääsenud Chris Smallingu väravast juhtima - keskkaitsja skooris vaid minut pärast vahetust. Kuus minutit hiljem lubati Danny Ingsil viigistada, ent Smallingu (45+3.) ja Robin van Persie (82. pen) väravatest võeti lõpuks 3:1 võit.

Ülejäänud tänastes kohtumistes alistas West Bromwich 2:0 Swansea, Crystal Palace ja Newcastle tegid 1:1 ning Southampton ja West Ham 0:0 viigi.

Turniiritabel: