Talisport

Kärp: enne MMi tegin trenni, mida ma ei ole eluski teinud! (8)

LISA KOMMENTAAR

.14. veebruar 2015, 19:17
kui ikka keha pole võistlemiseks loodud ja on üks, mis siis, et keskmisest parem PUUPAKK ega siis see trennkah s--tagi aita. Teine eeldustega noor läheb ja paneb kõigile pikapuuga ilma igasuguse trennita. Põhireegel on ikka see, et kui sinus "materjali" ei ole siis ei vesta sinust Buratinot välja ükski osavnäpp.
haha13. veebruar 2015, 21:40
Pealkirjast sain aru, et Kärp tegi elus esimest korda trenni :) Tegelt hoian pöialt!
13. veebruar 2015, 20:00
Tuleb teha õieti ,palju ei loe.Kuulad Alaver saad kotti.Peale Veerpalu vahele jäämist on tulemused nullid,isegi Mael oli kohe verepilt korras.
ka eestlane13. veebruar 2015, 16:41
Minul on ka sinu võimetesse suur usk! Oled aastaid treeninud suure pühendumusega,ise pead uskuma(nagu Kanteri raamatus kirjutatakse) ,et oled parim! Edu Tartu Maratonil ja ka Falunis!!!
eestlane13. veebruar 2015, 15:51
aga minul on usku, oled igati tubli, ära kuula neid vinguvaid luusereid kes ise midagi ei oska
luuser14. veebruar 2015, 06:59
no ei ole minul usku Algosse, sest kui inimene on nii palju aastaid tõsiselt trenni teinud ja pole sähvatust tulnud, siis ei tulegi enam. Aastad suruvad ka juba peale. Piinlik kuulata, kuidas tehakse trenni ja lõpptulemus ikka nii nagu alati. Ega keegi vägisi ei sunni suusatama. Iga inimene tegelgu oma elus sellega, mida oskab ja hästi oskab. Sportlaste hala - tehke ise! Keegi ei sunni teid!
pole enam usku13. veebruar 2015, 09:35
alati enne võistlusi käib sama jutt. Tegime kõvasti trenni, vorm on hea, tervis korras. Kui aga saabub võistluspäev, siis viimased kohad ja kõik on halvasti. Olge parem vait ja eks elu näitab mis kohad te tagantpoolt saate. Vähemalt ei ärrita kedagi oma luuludega.
armin13. veebruar 2015, 10:57
Jutt jumala õige, kas siis varasemast kogemusest ei ole selgeks saanud veel, et ei maksa end upitada lootuste paradiisi. Ausaltöeldes ajab südame härdaks küll selline asjade ettekujutamine ja ilustamine. Rahval tõesti pole usku.