Alar Varrak (keskel).Foto: MARI LUUD
Korvpall
14. veebruar 2015, 17:35

Alar Varrak: lõpuminutid jätsid halva maigu, aga esimesed 38 minutit kaalusid need üle (3)

Kalev/Cramo suutis hoolimata ebaõnnestunud lõpuminutitest võita korvpalli Ühisliigas võõrsil Krasnojarski Jenisseid 87:83 ja tõusta taas play-offi piirimaile. See oli Kalevile teine välisvõit järjest, sest kolmapäeval oldi lisaajal üle ka Samara Krasnõje Krõljast 75:65.

Meeskonna peatreener Alar Varrak sõnas, et juhtus lõpus, mis juhtus, esimese 38 minutiga tuleb igati rahule jääda. "Pärast suurt eduseisu tekkis meil järjest ebaõnnestumisi, tuli üks pallikaotus, siis teine, siis kolmas. Eks see halva maigu mängule jättis, aga esimesed 38 minutit kaalusid selle üle," rääkis ta Õhtulehele.

Suure osa kohtumisest suutsid kalevlased Jenisseid korvi alt eemal hoida ja kodumeeskond pidi rahulduma kaugvisetega, mis enamjaolt sisse ei kukkunud. Eriti võimas oli Frank Elegar, kes lisaks 29 punktile võttis ka 16 lauapalli. "Frank oli nii või naa tubli. Kaitses olime kaks mängu järjest head, sest hoidsime Jenissei 38 minutiga 70 punkti peal, tavaliselt viskab see meeskond 90-100," kiitis Varrak.

Järgmise kohtumise peab Kalev/Cramo Ühisliigas 19. veebruaril, kui Tondiraba jäähallis võetakse vastu Euroliiga absoluutne tipp Moskva CSKA.