Kalmer MustingFoto: ALDO LUUD
Käsipall
14. veebruar 2015, 20:26

Kalmer Musting: Kõigil jäi platsile tohutult energiat ja jõudu

Põlva Serviti alistas käsipalli eurosarja Challenge Cup'i 1/8-finaali avamängus Ukraina klubi ZTR Zaporižja 24:21. Meeskonna peatreeneri Kalmer Mustingu sõnul võinuks vahe veidi suurem olla, kuid lõpu eel vajus meeskonnatöö laiali.

"Lõpu mängisime natuke kehvasti. Time-outi ka enam polnud, tekkis lahkheli. Ühed mängijad hakkasid võiduseisu hoidma, teised tahtsid suurendada. Võib-olla oleksn pidanud vahepealse taktika leidma, kivi läheb ka minu kapsaaeda, sest ma ei suutnud neid raamidesse suruda," tõdes Musting, kuid kiitis hoolealuseid hea töö eest.

"Mehed olid väga tublid. Kõigil jäi platsile tohutult energiat ja jõudu. Lasime küll lihtsad visked ära teha, natuke sai kurjustatud ka, kuid midagi pole halvasti," arvas ta.

Serviti sooritusi pärssis ka vastaste väravavaht Gennadi Komok, kes oli just esimesel poolajal. "Teadsime, et tegu on väga kõva mehega ja kõik kehvemad visked korjas ta kõik ära. Meistrite liigas võttis ta satsiga seitse karistusviset ära, täna tõrjus ainult ühe. Samas võib kiita ka Varuskit, tal oli tohutu tõrjete protsent (40-50 vahel - toim.)," tõdes Musting.

Kordusmäng peetakse 21. veebruaril kell 17 Uzgorodis. Kas edumaast piisab, ei oska keegi öelda. "Kõik saab paika kordusmängus. Selge, et võõrsil oleme mänginud ebastabiilselt ja need pole meil kõige paremini välja tulnud. Teeme kõvasti ühe nädala ettevalmistust ja loodame, et seekord õnnestub," sõnas Musting.