Martin Kutmani mälestusvõistlused kergejõustikus. Foto: ALDO LUUD
Kergejõustik
15. veebruar 2015, 10:18

GALERII: Eesti naiste rekordiomanik teivashüppes Reena Koll põrus Tartus

Eile Tartu Ülikooli spordihoones toimunud Martin Kutmani mälestusvõistlustel kergejõustikus ei suutnud Reena Koll ületada algkõrgust.

Koll alustas nelja meetri pealt, kuid ei suutnud seda ületada. Kuigi kolmas ja ühtlasi viimane katse oli kõrge, tõi eestlanna maandumisel lati alla. Naiste teivashüppe võitjaks tuli Venemaa 2014. aasta juunioride meister Anastasia Sadovnikova tulemusega 4.45, ületades oma senist isiklikku rekordit viieteistkümne sentimeetriga.

Sise-EMi normi 1.86 tänavu juba täitnud kõrgushüppaja Grete Udras ründas täna Tartus Martin Kutmani mälestusvõistlusel hooaja tippmarki 1.87, mis paraku ei alistunud. Udras sai esikoha tulemusega 1.84. Tänavu on 1.86 ületanud ka Eleriin Haas.

Head minekut näitas kuulitõukaja Kristo Galeta, kes püstitas oma sisetippmargi 19.16, eelmine rekord oli 18.54. "Viimasel katsel üritasin täiega panna," rääkis ta isikliku rekordist. "Kui vaatasime hiljem videolt, siis oli hästi näha, et tehniliselt oli see väga halb sooritus - tõukasin ainult käega."