Ott Tänak MM-rallil.Foto: JONATHAN NACKSTRAND
Auto-Moto uudised
16. veebruar 2015, 11:02

Ott Tänak: aitäh mind Rootsis toetanud Eesti rallifännidele! (1)

Rootsi MM-rallil neljanda koha saanud Ott Tänak tänas pärast võistlust teda kohapeal toetanud Eesti rallisõpru. "Lõpuks suur aitäh Eesti rallifännide toetuse ees. Katsetel nägime eelkõige rohkelt Eesti lippe," ütles Tänak oma Facebooki-lehele tehtud postituses.

Rootsi MM-ralli võttis Tänak samas kokku nii: "Alguses olin veidi pettunud, sest olin Rootsis mullu kiire ning nii mina kui ka meeskond eeldasime, et suudame liidrite tempos püsida. Aga reedel ei suutnud autoga õiget klappi saavutada ning Rootsi ralli kiiruskatsed pole koht, kus tasuks gaasi vajutada, kui asjad ei tundu õiged. Liiga lihtne on lumme kinni jääda, peaaegu kõigil pilootidel esines nädalavahetuse jooksul lumevallidega mingeid probleeme.

Laupäeva eel tegime seadistuses mõned muudatused ja ajad olid paremad. Plaan oli sõita turvaliselt ja hoida tempot. Neljas koht oli meeldiv ja suureks abiks enesekindlusele. Nüüd ootab meid Mehhiko ralli ja kruus... eks näis, mida suudame! Suur aitäh Raigole (kaardilugeja Raigo Mõlder – toim), kellele see oli MM-sarja parim tulemus, ja MSpordi meeskonnale."

Mehhiko MM-ralli sõidetakse 5.-8. märtsini.