Video: Viljar Voog
Jalgpall
16. veebruar 2015, 16:27

Igonen Itaalias testimisel, Nahk lõpetas karjääri!

ÕHTULEHE VIDEO | Infonet ei hakka eurokoha nimel duubelmeeskonnaga trikitama

FC Infoneti jalgpalliklubi tutvustas täna klubi uut motot "Kvaliteet on meie eesmärk." Õnneks ei ole hüüdlauseks "edu vahendeid valimata", sest siis oleks moraalse sohiga võimalus jätkuvalt jahtida eurosarjakohta.

Kui FC Infonet mullu oktoobris koduste karikavõistluste 16 parema seas penaltitega Sillamäe Kalevile kaotas, võis suure kindlusega väita, et viimase Eesti klubina pääseb eurosarja meistriliiga neljas Nõmme Kalju. Infonetile säilis üks lootuskiir: klubi duubel jõudis veerandfinaali. Kui registreerida paremad esindusmeeskonna mängijad tänavu esiliigasse, võiks ju teisegi meeskonnaga eurokohta jahtida!

"Me ei hakka kuritarvitama võimalust võita läbi duubli karikas," teatab klubi tehniline direktor Dmitri Skiperski, et lüket, mis kutsuks esile konkurentide pahameele, ei plaanita – parimad vutimehed jäävad ikka meistriliiga koosseisu. "Võib-olla üks või kaks mängijat, kelle registreerime esindusmeeskonda, tulevad karikas väljakule duubli eest, aga seda otsustab peatreener," lisab Skiperski, et mõnda nimekamat meest võib siiski veerandfinaalis platsil näha.

Täna toimunud klubi hooajaplaanide tutvustamisel olid meeskonna nimekirjast puudu kaks olulist nime: 40-aastane Konstantin Nahk otsustas paar päeva tagasi kroonilise kubemevigastuse tõttu karjääri lõpetada ja 18-aastane väravavaht Matvei Igonen viibib testimisel Itaalia esiliigas viiendal kohal olevas Vicenzas.

"Ta läks esialgu sinna viieks päevaks. Vaatame, kas tal õnnestub seal kanda kinnitada. Pigem on see praegu üksteisega tutvumine – kui ta klubile meeldib, siis tuleme jutu juurde tagasi, aga mitte enne suve," rääkis Skiperski, et kuna Igonenil on Infonetiga leping 2017. aastani, peaksid itaallased väravavahi üle ostma.

Mida rääkis Skiperski Infoneti kodumängude Lillekülast Lasnamäele kolimisest, kuula videost!