Marcus HellnerFoto: CHRISTIAN HARTMANN
Falun 2015
16. veebruar 2015, 19:27

FOTO ja VIDEO: Rootsi suusatäht saatis Northugile MMi eel tätoveeringuga sõnumi

Rootsi ja Norra suusatajate omavaheline võimuvõitlus on enne Falunis algavat MMi saanud uue hoo, kui rootslane Marcus Hellner otsustas osaleda oma sponsori Bauhausi reklaamklipis, kandes tätoveeringut kirjaga "Only Gunde can judge me" ( Ainult Gunde saab mind hukka mõista), vahendab Dagbladet. Nii viitab Hellner eelmisel nädalal toimunud vahejuhtumile, kus suusalegend Gunde Svan võttis norralase Petter Northugi arvel sõna. Klippi saab vaadata SIIT.

Rootsi suusalegend kritiseeris intervjuus Expressenile Northugi viimase aja käitumist ning, et tema ajal polnud sellist nääklemist nagu nüüd. Northug vastas kriitikale omaselt: Instagrami postitusega.

 

Hellnerile pakuti aga Bauhausi reklaamis teistsugust lähenemisviisi ning nii heitis ta riided seljast, lisades veidi iroonilise tätoveeringu "Ainult Gunde saab mind hukka mõista."

"Klipp oli lahe asi, hea viis näitamaks koduse MMi eel, mis toimub," sõnas Hellner Expressenile ning lisas, et 45-sekundiline reklaamklipp oli inspireeritud filmist "Rocky".

"Rockyt oli lahe mängida, väikesena vaatasin neid filme. Võib-olla treenin MMiks siiski veidi erinevalt," muigas Hellner.