Frank Elegar esitab ühe hiilgepartii teise järel.Foto: Arno Saar
Korvpall
17. veebruar 2015, 14:18

VIDEO | Võimas Frank Elegar jälle Ühisliiga vooru MVP! Vaata Kalevi võidumängu paremaid palasid!

BC Kalev/Cramo korvpallur Frank Elegar kogus veebruarikuus kolme mängu jooksul juba teist korda Ühisliigas 40 efektiivsuspunkti ning nõnda nimetati ta taas vooru MVP-ks - keegi teine ei suutnud olla omadele nõnda kasulik kui Elegar Kalevi 87:83 võidumängus kaugel Siberis Krasnojarski Jenisseiga.

"Kalevi edu hooajal 2014/15 on paljuski seletatav liiga parima lauavõitleja ja efektiivseima mängija Elegari domineerimisega. Mängus Jenisseiga oli 28-aastane eesliinimees kolmesekundialas traditsiooniliselt pidurdamatu, tegi suure töö ära kaitses ja lauavõitluses, samuti tabas viimasel perioodil mitu tähtsat viset. Franki arvele kogunes 29 punkti, 16 lauapalli, 3 vaheltlõiget ja 40 efektiivsuspunkti," kirjutati Ühisliiga kodulehel kommentaariks.

Eelmise sama efektiivse mängu tegi Elegar 1. veebruaril Nižni Novgorodi vastu (Kalev võitis 110:76) ning väga tubli oli ka esitus lisaajavõidu toonud kohtumises Samaaras (15 p, 12 lp). Kui Kalev saab sel kuul veel mõne võidu (järgmised vastased on CSKA, Astana ja Zenit), on Elegar kindlasti üks tõsisemaid veebruari MVP kandidaate.

Naudi mängu Jenissei - Kalev tipphetki ja Elegari võimutsemist ülaloleva video abil! Samuti on üks Scott Machado ja Elegari koostöö taas jõudnud vooru TOP 5 hetkede sekka!