Foto: volley.ee
Võrkpall
17. veebruar 2015, 18:46

Võrkpalliennustus: Loosaar ekskoondislasele vastu ei saanud, kuidas läheb järgmisel näitlejal?

Endine Eesti võrkpallikoondise sidemängija Veiko Lember seljatas Eesti - Läti võrkpalliliiga ennustusvõistluse kolmandas voorus harrastus-libero Venno Loosaare skooriga 11:5. Üldseis pärast kolmandat külalist on 49:42 Lemberi kasuks.

On näha, et külalistel läheb esimeses voorus Kalev Kruusi poolt tekitatud suure mahajäämuse tagasivõitmine raskelt. Kolmandas voorus kogenud ennustaja Venno Loosaare vastu tehtud tulemus näitab, et Lemberi ennustusvorm on hetkel väga hea, kirjutab volley.ee.

Veiko Lember ise on oma hetkeseisu hinnates endale omaselt tagasihoidlik: "Kolmanda ringi väike skoor näitas, et ennustamine on ikkagi tänamatu töö." Küsimusele, kas mängutulemuste ennustamine on endisele tippmängijale raske töö, vastas mees diplomaatiliselt: "Suures plaanis on positiivne, et võrkpalliliiga tase on nii ühtlane, nii et tegelikult põhjust nurisemiseks pole."

Neljandas voorus teeb külaliste poolel kaasa armastatud näitlejatedünastia esindaja Hendrik Toompere jr. Lavalaudadelt on noormees meile hästi tuttav, aga veidi vähem teame, et osa Hendriku südamest ja ajast kuulub just võrkpallile. 

"Esimest korda mängisin võrkpalli umbes 11-12-aastaselt suvekodus, Andineeme rannas. Sealt jäi külge. Sügisel läksin juba trenni ja hakkasin asjaga tõsisemalt tegelema. Põhikooli ja keskkooli ajal kuulusin erinevatesse 1.liiga võistkondadesse ja mängisin aktiivselt kuni lavakani," rääkis Hendrik enda ja võrkpalli varasematest sidemetest. 

Aga pärast väikest pausi leidis näitleja armastatud pallimängu uuesti: "Teatrikoolis ei jätkunud enam aega ja asi jäi pooleli kuni selle sügiseni, kui kuulsin, et sõbrad on pundi kokku pannud ja mägivad rahvaliigat. Nii et nüüd olen otsapidi jälle oma suure kire juurde tagasi jõudnud. Väga hea meel on. Võrkpall on minu lemmikhobi."