Rapla murrab kõik vastased maha!Foto: MATI HIIS
Korvpall
17. veebruar 2015, 21:21

Rapla võitis üheksanda mängu järjest! (3)

Eesti korvpallimeistrivõistlustel on leidnud võimsa hoo Rapla Tyco, kes teenis üheksanda järjestikuse võidu, kui alistas võõrsil Valga Maks&Mooritsa 73:70.

Koduliigas viimati 5. detsembril vastaste paremust tunnistanud Rapla kaotas esimese veerandaja seitsme punktiga, kuid suutis teise veerandi lõpuks seisu viigistda. Otsustava perioodi eel juhtisid väljakuperemehed nelja silmaga, ent lõpuminuteil olid taas kindlamad raplakad, kes kirjutasid nii tabelisse hooaja 16. võidu.

Rapla resultatiivsemad olid Rait-Riivo Laane 17 (kolmesed 4/4), Domagoj Bubalo 14 ja Rait Keerles 13 (lisaks 10 lauapalli) punktiga, üleplatsimeheks kerkis aga 20 punkti visanud Valga mängumees Reinis Strupovics.

"See oli üks nendest võitudest, pärast mida jääb midagi sees kripeldama. Kuidagi raskelt tuli. Panime end vägisi raskesse olukorda, et sealt hiljem välja tulla,“ rääkis Rapla mänedžer Jaak Karp pärast mängu. "Vastase stiil on meile üldiselt teada, aga oleme sel hooajal sellega paremini hakkama saanud ja ise mängu kontrollijaks jäänud. Täna polnud aga kohtumise kontroll mitmel korral meie käes. Hea siiski, et võit tuli.“
 
Ta lisas: "Väike verstapost meie jaoks tuli selle kohtumisega. Kui eelmine aasta saime üldse kokku 10 võitu, siis nüüd oleme saanud 10 võitu järjest, kuna Audentese võidu eest saime kaks võidupunkti. Oleme väga rahul selle võiduga, kuna mängisime ilma kolme olulise meheta. Loodame, et Ezerskis on Rocki vastu taas rivis.“
 
Rapla (16/6) on liigatabelis kolmandal kohal, Valga (10/10) hoiab viiendat positsiooni.