NAINE MAJJA!: Maailma parim jalgpallur Cristiano Ronaldo on alates jaanuarist vaba mees ja otsib naist. Fotol on ta koos poeg Cristianinhoga, kelle Ronaldo väidetavalt tolle emalt lihtsalt välja ostis. Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
18. veebruar 2015, 07:00

Staarpalluri seniste vallutuste seas on nii mädanev pepumiss, maailmakuulus tennisist kui ka kauneim modell

Hurmurmees Cristiano Ronaldo otsib naist, kes aitaks väravasoone uuesti üles leida (5)

Tippjalgpallur Cristiano Ronaldo tänavune aasta algas tõusude ja mõõnadega. Portugallane valiti taas maailma parimaks jalgpalluriks, aga läks lahku pikaaegsest modellist, sõbratar Irina Shaykist. Tulemuseks totaalne põud. Ronaldo pole juba kolm mängu järjest – tema jaoks terve igavik! – väravat löönud.

Hispaania moeajakirjade poolt maailma seksikaimaks naiseks valitud Shayk ja Madridi Reali ründaja kohtusid 2010. aastal Milanos Armani reklaami pildistamisel.

Juba toona oli Ronaldo ringitõmbaja mainega ning seda kinnitas tõik, et mees sai samal aastal pruunisilmse pisipõnni Cristianinho isaks. Poisi ema pole portugallane siiani avalikustanud ning Shayk ei lasknud end sellest tõigast ka häirida.

Ronaldo ja Shayki viis aastat kestnud suhtel oli ka murepilvi – juba 2012 kahtlustati Ronaldot liiga usinas flirdis teleajakirjaniku Rita Pereiraga, kes poseerinud ka kuulsa Playboy kaanel. Meistrite Liiga poolfinaalide eel tantsis ta linade vahel kaerajaani praegu mädaneva pepuga hädas oleva Miss Bum-Bumi Andressa Urachiga. Vutitähte seostati ka Itaalia ekspeaministri Silvio Berlusconi endise sõbratari Nicole Minettiga.

Siiski püsis paar koos kuni detsembrini 2014. Portugali meedia väitel olla Ronaldo siis Shaykile abieluettepaneku teinud ning eitava vastuse peale naise majast välja visanud.

Samas ei pruugi ka Shayki hing olla puhas: Hollywoodis sahistatakse, et venelanna olevat Ronaldo pidevaid üleaisalöömisi kurtnud näitlejale Dwayne "The Rock" Johnsonile, kelle naist mängis ta novembris linastunud filmis "Herakles." Johnson olevat näidanud Shayki vastu karust hellust ning tunded lõid lõkkele.

Maailma parima jalgpalluri auhinna võttis Ronaldo jaanuari alguses vastu üksinda, mille järel sai tema armuelu jälgimisest omamoodi spordiala. Näiteks kihlveokontor Unibet asus prognoosima, mis rahvusest on Ronaldo uus väljavalitu.

Enim usutakse, et Ronaldo järgmine kallim on hispaanlanna, sest portugallane mängib juba kuuendat hooaega Hispaania suurklubis Real Madrid ning maailma üht ihaldusväärseimat sporditähte seostatakse enim hispaanlannast telereporteri Lucia Villaloniga, kes töötab hetkel Ronaldo koduklubi telekanali heaks.

Unibet hindab tõenäosust, et Ronaldo silmarõõm on 31. detsembriks aastaks 2015 Hispaania rahvusest, koefitsiendiga 1,30. Soosikute hulka kuuluvad ka Brasiilia (4,00), Itaalia ning Venemaa (mõlemal 6,00) kaunitarid, ülejäänute (Portugal, USA ja Inglismaa) tõenäosused on juba mõnevõrra väiksemad.

Arvestades, et Ronaldo on juba kolm mängu järjest kuival, vajab valitsev Euroopa meisterklubi, et nende staar kiiremas korras endale uue armsama leiaks.

Ronaldo kuulsaimad pruudid

Gemma Atkinson – Briti näitleja, teleajakirjaniku ja modelli ning Portugali ründeässa tuline kokku-lahku-suhe kestis paar kuud aastal 2007.

Paris Hilton – USA seltskonnakaunitar sebis Ronaldot 2009. aasta suvel, kuid lõpetas endast neli aastat noorema kutiga suhte, sest pallur "oli liiga möku".

Alice Goodwin – Briti pesumodell võrgutas Ronaldo 2009. aastal, kuid pikemaks suhteks polnud mõlemal ei aega ega tahtmist.

Maria Šarapova – 2006. aastal miilustas Vene tennisekaunitar toona äsja superstaaristaatusesse tõusnud Ronaldoga. Kas paar ka voodisse jõudis, ei teata.

Kim Kardashian – Vahetult enne 2010. aastal Irina Shaykiga tutvumist oli Ronaldol Madridis üheöösuhe USA seltskonnakaunitari Kardashianiga. Hiljem on Kardashian tunnistanud, et nad olid siiski pigem sõbrad.