Peeter KümmelFoto: MARI LUUD
Falun 2015
18. veebruar 2015, 16:04

Peeter Kümmel: Homme näitab iga mees oma tõelist palet!

Homme Faluni MMil klassikasprindis startiva Peeter Kümmeli sõnul on eelmise nädala ebaõnnestumine Östersundi MK-etapil unustatud ning Falunis on aeg tulemusi tuua.

Toona ei jõudnud ükski Eesti sprinter edasipääsule ligilähedalegi, Raido Ränkel oli 64., Marko Kilp 66. ja Peeter Kümmel 70. 

"See oli erinevate halbade asjade kokkulangemine, miski ei klappinud. Kogu koondisega läksime alt. Ega midagi siin teha ei anna, loodame, et mõnikord spordis juhtuvad halvad asjad muutuvad headeks. Tegelikult on kõik ju hästi. Homme näitab iga mees oma tõelist palet!" sõnas Kümmel. 

Kümmeli parimaks soorituseks on 2011. aasta MMi kuues koht vabatehnikasprindis. Seekord on eesmärk kvalifikatsioonist edasi saada: "Mul oleks hea meel, kui kvalifikatsioonis saaks ettepoole sõita. See on juba alus finaali võitlemiseks. Kvalifikatsioonis 15 hulka tulek oleks hea," arutles ta.

"Muidugi oleks tore, kui võimalikult palju eestlasi edasi saaks. Minu meelest pole ka teistel poistel vorm halb. Püüan parima anda, et televaatajatel ka midagi vaadata oleks!"