Gert Kullamäe.Foto: ALDO LUUD
Korvpall
18. veebruar 2015, 21:31

Gert Kullamäe: ma ei mäleta, et meile oleks mõnes elemendis nii julmalt ära tehtud (2)

Tartu Ülikool/Rock kaotas korvpalli Eurochallenge'i sarjas koduväljakul Saraatovi Avtodorile 68:91 ja minetas lootuse pääseda veerandfinaali. Rocki peatreeneri Gert Kullamäe hinnangul ei õnnestunud täna oma peamist trumpi ehk viskeid ära kasutada.

"Murdemomendil teise veerandaja alguses jäime liiga viskekeskseks. Alguses suutsime nende vastu korvi alla ka murda, aga siis väsis Janar (Talts) ära. Samas teame, et me ei suuda taolist meeskonda iialgi korvi alt ära lõhkuda. Neil on seal füüsiliselt suured inimesed, kes oskavad ka korvpalli mängida. Visked on meie trump ja täna ei suutnud me seda ära kasutada," ütles ta pressikonverentsil.

"Ei mäleta, et meile oleks mõnes elemendis nii julmalt ära tehtud. Näiteks kaotasime lauavõitluse 22:52. Ei mäleta ka seda, et keegi oleks meie vastu visanud 30 punkti, võtndu 12 lauapalli ja andnud 13 söötu nagu nende pisike Courtney Fortson, Proovisime tema peal mitmeid kaitsjaid, aga keegi ei saanud lõpuks temaga eriti hästi hakkama. Aga tuleb au anda ka talle, suurepärane mäng," lisas Kullamäe.

Rockil on eurosarja K-vahegrupis pidada veel üks matš, kui 24. veebruaril võetakse vastu Den Boschi Shoeters. Kullamäe sõnul minnakse mängu võitma, aga peaeesmärk on nüüdsest Balti liiga. Juba 26. veebruaril minnakse veerandfinaali esimeses kohtumises vastamisi Liepajaga.