TRT: SCOTT MACHADO JA FRANK ELEGAR ; TALLINN 17FEB15 MLu/ FOTO MARI LUUD / ÕhtulehtFoto: Mari Luud
Korvpall
19. veebruar 2015, 07:00

Miks Scott Machado pea blondiks värvis? (1)

Paljudes korvpallisõprades tekitas hämmastust, kui Kalev/Cramo mängujuht Scott Machado värvis pärast 110:76 võitu Euroliiga klubi Nižni Novgorodi üle pea blondiks. Järgmises mängus saadi Leedus Panevežyse Lietkabeliselt kolakas ja langeti Balti liigast välja. Mõttetu eputamine? Mitte päris.

"Ma olen öelnud, et kunagi teen selle ära. Mu vanem vend tahtis, et ma sooritaks midagi hullu, midagi teistsugust. Ta soovitas mul seda teha ülikooliajal, aga siis ma ei tahtnud. Pärast Eestisse tulekut mõtlesin, et miks mitte. Pealegi on siin väga palju blonde inimesi. Enne Nižni mängu ütlesin meeskonnale, et kui me võidame, värvin juuksed ära, kui kaotame, siis ei värvi. Võitsimegi, seega pidin oma lubadust täitma. Järgmise mängu aga kaotasime, sest olime eelmise üle liiga õnnelikud," põhjendas Machado.

"Ütlesin hiljuti teistele mängijatele, et olen õnnelik, et ei pea enam Balti liigat mängima. Meil oleks siis teisipäeval matš olnud ja kohe (täna – toim) tuleb Ühisliigas CSKA otsa. Saame nüüd rohkem puhata ja Ühisliigale keskenduda," lisas ta. Hiljem täiendas Machado siiski oma mõtet, et kaotama Panevežysesse loomulikult ei mindud, aga hooajale otsa vaadates polnud tegu katastroofiga.