Taavi Rähn on juba FC Levadiat nii mõneski treeningkohtumises esindanud.Foto: Arno Saar
Jalgpall
19. veebruar 2015, 11:34

Kogenud Eesti keskkaitsja vahetas FC Flora särgi FC Levadia oma vastu

Endine Eesti koondise keskkaitsja Taavi Rähn solmis valitseva Eesti jalgpallimeistri FC Levadiaga üheaastase lepingu kuni 2015. aasta jalgpallihooaja lopuni.

Eelmisel hooajal kuulus Rähn Tallinna FC Flora ridadesse. 33-aastane ja 193 cm pikkune Pärnust pärit keskkaitsja on varem mänginud Ukrainas, Leedus, Aserbaidžaanis, Venemaal ja Hiinas.

"Tore on kuuluda meistrite ridadesse. Maailma jalgpallis liiguvad mängijad pidevalt erinevate klubide vahel ja seega ei näe ma FC Florast FC Levadiasse tulekus midagi erakordset. FC Levadia meeskonnas ootasid mind tuttavad treenerid ja mitmed tuttavad mängijad, mängijad võtsid mind kiiresti omaks, mingit võõristust pole," ütles Rähn FC Levadia pressiteenistusele.

Rähni sonul on tal 2015. aastal kaks põhilist eesmärki. "FC Levadia on klubi, kes ütleb alati selgelt välja oma eesmärgi kulla peale mängida. Tahan meeskonda püstitatud eesmärkide saavtamisel aidata ning võitlen oma koha eest põhikoosseisus. Loodan, et head mängud FC Levadia eest aitavad mul ka Eesti koondisesse tagasi jõuda. Seal vaadatakse küll mängijate keskmist vanust, aga kui mind vajatakse ja kutsutakse, siis olen alati valmis aitama," ütles Rähn.