Danica Patrick ja Denny Hamlin sõnu vahetamas.Foto: Jared C. Tilton
Auto-Moto uudised
20. veebruar 2015, 14:10

NAISVÕIDUSÕITJAD ON SÕJAKAD KA ÜLE OOKEANI: seksikas Danica Patrick süüdistab konkurenti (1)

Ameerika populaarse ringrajasarja NASCARi osavõistlusel Daytona Beachis läksid omavahel tülli Danica Patrick ja Denny Hamlin.

Patrickul oli vaja kvalifikatsioonisõidus lõpetada vähemalt 15. kohal, et pääseda pühapäeval sõidetavasse põhisõitu. 32-aastane ameeriklanna oli eesmärki täitmas, kuid teine intsident kahe päeva jooksul Denny Hamliniga vaat et põrmustas tema lootused.

Patricku meeskond töötas kahju saanud auto kallal niivõrd hästi, et Stewart-Haas Racingu tiimis sõitev naine pääses kaks ringi enne lõppu rajale tagasi. Seda küll 18. kohal, kuid sõidu lõpuks jõudis Patrick lausa kümnendaks.

Pinge Patricku ja Hamlini vahel kees sõidujärgselt üle ning sõitjad arutlesid tuliselt selle üle, mis juhtus. "Ta sõitis minu tagant mööda ja tõmbas auto tagumist osa ringi. Ma saan aru, et ta võib lähedal olla, kuid see liiga lähedal," arvas Patrick

Hamlini sõnul ei puutunud ta Patricku masinat ning uskus, et viga oli hoopis Stewart-Haasi meeskonna auto aerodünaamikas. "Arvan, et pean talle lihtsalt rohkem ruumi andma, sest kui olen talle liiga lähedal, kaotab ta auto kontrolli," rääkis Hamlin.