Augsburg pääses ülidramaatilise viigipunktigaFoto: Kerstin Joensson
Jalgpall
21. veebruar 2015, 18:24

VIDEO ja GALERII: väravavahi värav päästis Augsburgile dramaatilise viigipunkti (2)

Saksamaa jalgpalli Bundesligas võõrustas Ragnar Klavani koduklubi Augsburg lähikonkurent Leverkuseni Bayerit, kellele oldi seitsmes viimases omavahelises liigamängus kaotatud. Kaotus oli Augsburgile terendamas ka täna, kuid tänu kohtumise neljandal üleminutil löödud väravale võeti lõpuks ikkagi 2:2 viik - ning viigivärava autoriks oli seejuures Augsburgi puurilukk Marwin Hitz!

 

Augsburg jäi juba 8. minutil kaotusseisu, kui külaliste poolt tegi skoori Josip Drmić. 59. minutil Francisco Caiuby viigistas, kuid kuus minutit enne kohtumise lõppu leiti end taas kaotusseisust, sedakorda oli Leverkuseni poolelt täpne Stefan Reinartz.

Kohtumise neljandal üleminutil teeniti aga nurgalöök, mille järel saatiski vastaste karistusalasse omadele appi tõtanud puurilukk Hitz palli väravasse ja viigistas mänguseisu. Augsburgil tekkis veel ka võiduvõimalus, kuid järgmisel rünnakul tabas Halil Altintopi pealelöök väravaposti.

Liigatabelis hoiab Augsburg 35 punktiga jätkuvalt viiendat kohta, sama palju punkte on koos ka täna Bremeni Werderiga 1:1 viigi teinud Schalkel. Juhib 55 punkti kogunud Müncheni Bayern, kes jätkas oma hävitustöödega, kui purustas täna Paderborni 6:0.

Ragnar Klavan sai nagu ikka kirja täismängu.