Therese Johaugi laeks jäi täna 27. koht. Foto: KAI PFAFFENBACH
Falun 2015
24. veebruar 2015, 16:14

FALUNI MM | Norralased ebaõnnestumisest: See oli naeruväärne! (9)

Faluni MMil 10 km vabatehnikasõidus suuskadega täielikult alt läinud Norra koondislannad olid peale sõitu silmnähtavalt pettunud. Parimana lõpetas Heidi Weng 22. kohaga, Therese Johaug oli 27., Marit Björgen oli 31. 

"See sitane lumi meid ei säästnud. Kui suusad alla panin, mõtlesin, et k***t, mul on liim suuskade all. Tundsin end muidu hästi, aga .." sõnas Weng Sportexpressenile.

"Selle üle saab peaaegu naerda. Naeurväärne, et lõpetan 27. kohaga. Avastasin selle juba esimesel kilomeetril," rääkis Johaug. 

33. kohaga lõpetanud Astrid Jacobsen tõdes NRK-le, et tegi, mis suutis: "Kui suusad korralikult ei tööta, siis ainus võimalus on võidelda nii palju, kui võimalik. Kindlasti andsin endast parima," rääkis ta.

NRK suusaekspert Falunis Carl Henning Gran kommenteeris, et tänane krahh oli hullem kui eelmisel aastal Sotši OMi teatesõidus. "Nad ei ole halvas vormis, aga kui suusad on nagu liimitud, siis see ei ole tore. Mul on tüdrukutest kahju!" sõnas ta. 

Koondise peatreener Egil Kristiansen oli ilmselgelt pettunud. "See oli naeruväärne, kuid peame selle unustama! Võimatu oli midagi näha. Naised andsid alla, nähes, et nad pole võimelised tulemustele sõitma. Nüüd peame järgmistele startidele keskenduma," tõdes ta.