Gert Kullamäe.Foto: LAURA OKS
Korvpall
24. veebruar 2015, 21:35

Gert Kullamäe: võit Den Boschi vastu tuli minimaalse ettevalmistuse pealt

Tartu Ülikool/Rock lõpetas korvpalli Eurochallenge'i sarja K-vahegrupi kolmanda kohaga. Viimases voorus alistati koduväljakul 71:64 Hollandi klubi Den Boschi Shoeters, sealjuures viimasel veerandil juhiti parimal juhul 19 punktiga.

Rocki peatreener Gert Kullamäe sõnas pärast mängu, et võit Den Boschi üle on tore, aga et mängul suurt kaalu polnud, siis valmistuti juba neljapäevaseks Balti liiga veerandfinaali esimeseks kohtumiseks Liepaja vastu. "Tänaseks matšiks valmistusime minimaalselt ja tänase päeva veetsin hoopis Liepaja mängude vaatamisega. Mõned Den Boschi liikumised arutasime läbi, aga videodega mängijaid ei koormanud," ütles Kullamäe.

"Meil olid Den Boschi vastu kindlad ülesanded ja suures osas täitsime need ära. Tahtsin, et kaks mängujuhti Augustas (Peciukevicius) ja Tanel (Sokk) veedaksid võimalikult palju aega koos väljakul, sest usun, et meil läheb sellist varianti neljapäeval vaja. Sama asja tegin ka keskmängijate Karolise (Petrukonis) ja Joosepiga (Toome). Lisaks tahtsin noortele võimalikult palju mänguaega anda, Saimon Suti puhul see ka täiesti teenitult õnnestus. Lõppkokkuvõttes on tore, et võitsime ja rahvas sai pidupäeval ka spordisaalist hea tujuga ära minna," selgitas ta.