Ronaldo.Foto: YASUYOSHI CHIBA
Jalgpall
24. veebruar 2015, 23:30

"Õige" Ronaldo tuleb kõrges eas taas platsile!

Brasiilia jalgpallilegend ning klubileiba teiste seas Madridi Realis ja Barcelonas teeninud Ronaldo teatas, et naaseb palliplatsile.

38-aastane ründaja teeb tagasituleku USAs Fort Lauderdale Strikersi eest, mis mängib Ameerika tugevuselt teises liigas. Ronaldo sõnade kohaselt hakkaks ta mängima alates play-offist, mis tähendab, et kui Strikers peaks põhiturniirilt edasi jõudma, jookseb Ronaldo väljakule alles novembris. Muide, Ronaldo on Fort Lauderdale'i klubi üks osanikest.

Kuigi 2002. aasta MM-finaalis Saksamaa vastu kaks väravat löönud kesktormaja pole neli aastat profitasemel mänginud, on ta viimasel ajal trenni teinud, et kaalu kaotada ja vormi parandada. "See juhtub. Olen seda juba öelnud," kinnitas Ronaldo, et teeb tagasituleku.

Brasiillane on jalgpallimaailma läbi aegade üks parimaid ründajaid ning talle kuulus pikalt MM-finaalturniiridel kõige rohkem väravaid löönud mehe tiitel (15 väravat). Selle võttis talt sel suvel Saksamaa vanameister Miroslav Klose, kes lõi huvitaval kombel just Brasiilia vastu oma maailmameistrivõistluste 16. värava.