Luis Suarez kostitas Manchester Cityt kahe väravaga ning aitas oma koduklubi FC Barcelonal võita 2:1. Teises tänases mängus võitis Torino Juventus Dortmundi Borussiat samuti 2:1.Foto: Rui Vieira
Uudised
25. veebruar 2015, 00:10

GALERIID: Messi eksis penaltil, Vana Daam näitas sakslastele koha kätte

Jalgpalli Meistrite liigas peeti täna järjekordsed play-offi esimese ringi avakohtumised, kus võidurõõmu said tunda Torino Juventus ja FC Barcelona.

Itaalia viimase kolme hooaja meister Juventus võõrustas Bundesligas kolm järjestikust võitu noppinud Dortmundi Borussiat ning võitis sakslasi 2:1. Torino klubi eest said värava kirja Carlos Tevez ja Alvaro Morata, Dortmundi auvärava lõi Marco Reus.

FC Barcelona oli võõrsil 2:1 üle Manchester Cityst, Kataloonia gigandi mõlema tabamuse eest hoolitses suvel Liverpoolist soetatud Luis Suarez. Barcelonal oli võimalus edu mängu viimasel minutil veelgi suurendada, kuid Lionel Messi ei suutnud realiseerida penaltit.

Manuel Pellegrini hoolealuste auvärava sai enda nimele Sergio Agüero, kes realiseeris David Silva söödu. Muide, alates 74. minutist pidi City hakkama saama kümnekesi, kui vasakkaitsja Gael Clichy sai teise kollase kaardi.

Homme peetakse samuti kaks kohtumist, kui Londonis mängivad kohalik Arsenal ja prantslaste Monaco ning Saksamaal kohtuvad Leverkuseni Bayer ja eelmisel aastal Meistrite liiga finaali jõudnud Madridi Atletico.