Frank Elegar.Foto: MARI LUUD
Korvpall
25. veebruar 2015, 12:28

Lisatud Alar Varraku kommentaar!

Kas Kalev/Cramo jääb Frank Elegarist ilma? (2)

Korvpalliportaali Sportando andmetel on Euroliiga klubi Milano Emporio Armani palganud korvi alla uue mehe ja saidi andmetel võib selleks olla Kalev/Cramo tsenter Frank Elegar. Eelmisel hooajal mängis Milanos Eesti korvpallikoondise kapten Kristjan Kangur.

28aastane ja 208 cm pikkune Elegar on tegemas suurepärast hooaega, kui ta on VTB Ühisliiga kogunud keskmiselt 14,9 punkti, 11,3 lauapalli ja 1,1 blokeeritud viset.

Kalev/Cramo pressiteade kinnitab, et kuulujuttudel võib alust olla. "Tänase seisuga tunneb agendi sõnul tema vastu kõige suuremat huvi Milano Olimpia, kuid hetkel veel klubide vahelist ametlikku kokkulepet pole. Juhul, kui Elegari üleminek saab teoks, jääb Kalev/Cramol vaid loetud päevad  leida tema asemel uus mängija, kuna teadupärast lõppeb uute mängijate registreerimine veebruari viimasel kuupäeval.

Kalev/Cramo peatreeneri Alar Varraku sõnul oleks tal ühest küljest loomulikult hea meel, kui Elegari tehtud töö ennast ära tasub ja ta ennast sellises klubis proovile panna saab. „Klubi seisukohast on loomulikult paha uudis see, et meil jääb vaid loetud päevad leida tema asemele uus mängija. Samuti pole selge, kas klubisse jääb Oleksi Petšerov ning nii läheb ilmselt VTB Ühisliigas play-offi jõudmine väga keeruliseks," lisas Varrak.