Eesti liigast Euroliigasse: Frank ElegarFoto: MATI HIIS
Korvpall
25. veebruar 2015, 20:09

Varrak: Elegar käis hüvasti jätmas ja lahkub homme (11)

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreeneri Alar Varraku sõnul on keskmängija Frank Elegari siirdumine Milano Emporio Armanisse kindel ning mees lahkub homme Eestist.

"Frank käis tänaõhtuses trennis kõiki tänamas ja hüvasti jätmas," ütles Varrak. "Mulle ta ütles juba eile, et selline asi võib juhtuda, ametlikuks läks asi aga täna. Asi käis kiiresti, sest Franki väitel sai Milano teda veel täna Euroliigasse üles anda.

Meil endal tuleb nüüd kahe päevaga leida uus mängija, sest Eesti liiga ülesandmise tähtaeg kukub 28. veebruaril. Ühisliigasse ei saa aga mängijat registreerida enne, kui seda on tehtud ka kodumaal."

Ametlikult teatatakse üleminekust siis, kui lepinguga ettenähtud Elegari väljaostusumma on Kalevini jõudnud. Seoses uue olukorraga jätkab meeskonnas ukrainlane Oleksi Petšerov, kes on pärast vigastusest paranemist teinud kaasa vaid üksikud võistkonna trennid ja pika mangupausi tõttu vormist väljas. "Kui me temast loobuksime, peaksime kahe päevaga leidma juba kaks uut mängijat," selgitas Varrak.

Elegari liitumist Milano Emporio Armaniga on kinnitatud ka Euroliiga ametlikul koduleheküljel.