Signy Aarna.Foto: MATI HIIS
Jalgpall
26. veebruar 2015, 19:31

VIDEO: Eesti naiste jalgpallikoondis on Baltikumi tugevaim!

Eesti naiste jalgpallikoondis mängis täna taas sõprusmängu Leeduga, keda võideti 2:0. 

Koondised kohtusid omavahel ka eile, kui Eesti Signy Aarna, Katrin Loo ja Lisette Tammiku väravatest 3:0 võidu võttis. Täna andsid eestlannadele võidu Saron Läänmäe ja Aarna tabamused, kuigi võit oleks võinud olla kindlamgi - väravaraame tabasid nii Soomes klubileiba teeniv Aarna kui FC Floras mängiv Tammik.

„Me ei suutnud mängu lõpetada, kuigi tegime ohtlikuid rünnakuid ja suutsime standardolukordades viia kasti väga ohtlikke palle. Kahjuks ei olnud me piisavalt agressiivsed, et neid realiseerida. Me teame, et võime sellise tegutsemisega pääseda Leedu vastu, aga kui astume vastu tugevamatele vastastele, siis võime hätta jääda," polnud koondise peatreener Keith Boanas jalgpall.ee-le antud intervjuus mänguga üdini rahul.

Samas on inglane õnnelik, et tema käe all on laienenud Eesti koondise mängijate valik. „Mul on edaspidi valida 18 mängijat 30 hulgast – sellist luksust mul näiteks aasta aega tagasi ei olnud. Nüüd pean leppima sellega, et võib ette tulla magamata öid, sest hakkan mõtlema, kas valisin õige mängija. See on tegelikult väga hea tunne, sest saan lõpuks maitsta tehtud töö vilju!“

Kuu alguses pidas Eesti naiskond sõpruskohtumise ka Lätiga, keda tänu Kairi Himaneni ja Eliza Spruntu omaväravale 2:0 võideti.