Grete Gaim.Foto: STANISLAV MOSHKOV
Talisport
26. veebruar 2015, 20:10

Laskesuusakaunitar Grete Gaim pages Eestist kaugele (16)

Eesti laskesuusaliidu tegevjuhi Kristjan Oja sõnul on järgmisel nädalal Soomes Kontiolahtis algavale maailmameistrivõistlustele sõitev koondis sisuliselt paigas, küsimärk on end Austraalias turgutava Grete Gaimi kohal.

4.-15. märtsini kestvale MMile lähetatakse viis naist ja viis meest ning valikus erilisi üllatusi pole: Roland Lessing, Indrek Tobreluts, Kauri Kõiv, Kalev Ermits, Martin Remmelg, Kadri Lehtla, Daria Jurlova, Kristel Viigipuu, Johanna Talihärm ja Gaim, vahendas Delfi.

Otepääl toimunud EMi ajal otsustas Gaim hooaja terviseprobleemidest ja ületreeningust tulenenud alavormile viidates pooleli jätta ja sõitis Austraaliasse keha ja vaimu turgutama. "Arutame Gretega seisu. Kui ta on end uuesti leidnud ja võistluskonditsioonis, tuleb ta kaasa," sõnas Oja.

Tasub meenutada, et Gaim rääkis jaanuari lõpus Õhtulehele nagu tema sel hooajal enam ei stardi. "Pean treeneritega läbi arutama, aga minu peas on otsus juba tehtud ja lõplik sõna jääbki mulle. Treenisin pikka aega liiga tugevalt ja lõpuks sai saatuslikuks paari nädala tagune viirushaigus. Pole veel plaane teinud, kas ja mida tuleval hooajal muuta," selgitas 21aastane Gaim.