Falun 2015

Avavahetuses põrunud Karel Tammjärv reporterile: rahvusringhäälingus vist ei tohi ropendada? (7)

LISA KOMMENTAAR

27. veebruar 2015, 20:21
Rehemaa sellist kommi kuulates on sul endal aeg ammu ammu suusad nurka visata ja mitte teisi maha teha. Mis iba sa oma sponsoritele ajad , on su oma teeema aga mine sõida siis oma Toyotaga kusagil mujal metsas ja tee siis seda enda lõbuks...:P
Naatan.27. veebruar 2015, 18:53
Minge koju ära puhkama aga vaadake, et lastele suusatamist õpetama ei kipuks, te ise ei oska ju. Elaks kui vanal heal Vene ajal, kui mees künda ei osanud siis võeti rajalt maha ja pandi teisi õpetama, eriti veel kui mehel parteipilet taskus juhtus olema, siis hätta ei jäetud. Ma vahel mõelnud, et Iisrael on üks ilmatuma rikas riik, aatomipomm teisel ja puha, majandus õitseb aga millegipärast pole suurt midagi Iisraeli sportlastest kuulda? (Nojah, mõni ikka vahel sekka ripatab) Kas jälle juut see keiksetargem inime, kasvatavad üldiselt kogu noorsugu terveks-tugevaks-targaks selleasemel, et üksikuid tippe ülal pidada, et igaühel oma lõbu, põle mõtet peale maksta kui asi midagi sisse ei too ja uhkus on üks selline asimis küsib aina raha aga sedasamust raha ise ei tooda.
saarlane27. veebruar 2015, 18:51
kui olete kõvasti aastaid treeninud ja ei tule,eks siis peaks midagi muud vaatama.
Mis te norite27. veebruar 2015, 18:47
Sõitke siis ise. järsku ongi teistel kõigil toping,aga meie loll Anvelti plika rikkus kõik ära ja selgus jäi ka saamata
27. veebruar 2015, 18:35
Rehemaa jutust jäi küll selline mulje, et kui tema oleks saanud koos esimestega vahetuse kätte, siis tema oleks ikka kõva sõidu teinud. Va Tammjärv oli süüdi, et teine vahetus lõpetas üle kahe minuti hiljem!
spets27. veebruar 2015, 18:32
Esimene vahetus kaotas 1.47 ja kõiges süüdi??!! Mida tegi rajal Rehemaa, kes tegi oma sõnul tubli esituse??? Kaotus veel suurem!!!
onuP27. veebruar 2015, 18:02
Paistis et miskit läks viltu -Eesti pool sõitsid naised või siis pühapäeva suusatajad ....sest juba siis kui pandi sisse 2 käik oli mede mehed jõuetud aga siis tuli ju veel 3,4 ja finis oli 5 käik ...Milleks saata amatööre Eestit esindama kaks meest, või mida ,saidki sõita ja juba ringiga kaelas -HÄBI...NII NUNNU OLI VAADATA KUI 2 JA 3 VAHETUS TULID LÕBUSALT JUTTU AJADES DISTANTSILT ÄRA ....Kui kaua tuleb öelda et kasvatage noori -vanade koondis peab lõpetama ja selle raha raiskamise ka ...