Karel TammjärvFoto: MARI LUUD
Falun 2015
27. veebruar 2015, 17:35

Avavahetuses põrunud Karel Tammjärv reporterile: rahvusringhäälingus vist ei tohi ropendada? (7)

Eesti meeskonnal läks Faluni MMi 4x10 km teatesõidus nii õnnetult, et teise vahetuse lõpuks oldi liidritelt ring sisse saadud ning vabatehnikaosale meie mehi enam ei lubatudki. Avavahetust sõitnud Karel Tammjärv ei hakanud pead liiva alla peitma ning tunnistas ETV-le antud intervjuus, et vedas meeskonda alt.

"Rahvusringhäälingus vist ei tohi ropendada?" esitas avavahetuses liidrile 1.47 kaotanud Tammjärv esmalt reporterile retoorilise küsimuse ja jätkas siis: "Väga paha tunne on, väga paha tunne on. Vedasin meeskonda niimoodi alt täna. Varasemast on olnud häid kogemusi, kui näiteks eelmisel aastal tuli Sotšis avavahetus täitsa hästi välja - tänane oli aga alla igasugust arvestust. Nii kui natuke tempot tõsteti, oli minul piiraja ees ja lihased piimhapet täis, ei olnud enam kuhugi minna. Pingutasin nii kuidas jõudsin, aga lihaseid ei allanud enam minu käsklustele täielikult."

Teist vahetust sõitnud Aivar Rehemaa märkis omalt poolt, et kuigi sõita tuli üksinda ning seetõttu oli väga raske, tegi ta korraliku pingutuse ning pühapäevast maratoni silmas pidades tuli see loodetavasti kasuks. "Kui ma päris ausalt ütlen, siis ega mul väga kerge ei olnud täna," lisas ta siiski.