Teele Viira, laulev vörkpallurFoto: ARNO SAAR
Võrkpall
27. veebruar 2015, 20:18

VÖRKPALLIENNUSTUS: kas Saaremaa laulev volleamatsoon Teele Viira täidab Rauno Pehka suured saapad? (4)

Nii nagu palliväljakutel, läks ka volley.ee võrkpalli Eesti - Läti ühisliiga ennustusvõistluses põhiturniiri lõpp väga pingeliseks. Meenutame, et enne viimast ennustusvooru oli Veiko Lemberi edu külaliste ees vaid neli punkti.

Viimases voorus oli ennustamiseks vaid viis mängu. Lember ja Rauno Pehka ennustasid neist neli täpselt ühesuguste skooridega, seega sai otsustavaks Tartus toimunud Bigbank Tartu ja Pärnu kohtumine. Lember eeldas, et koduväljakul mängivad tartlased võidavad 3:1, Pehka pakkus täpselt vastupidist tulemust. Ja nagu nüüd juba teame, tähendas Pärnu 3:1 võit, et Pehka võitis oma vooru skooriga 13:10 ja suutis sellega vähendada vahe üldskooris minimaalseks. Seis peale põhiturniiri lõppu on nüüd vaid 73:72 Veiko Lemberi kasuks.

Lember ise jääb pingelist seisu hinnates siiski rahulikuks: "Põhiturniiri ennustuse võit tuli napilt, aga arvestades vastaste arvulist ülekaalu ning pidevaid vahetusi, võib tulemusega igati rahule jääda."

Veel enne kui Schenker Liiga FinalFour 7.-8. märtsil TTÜ spordihoones kokku saab, peavad kaheksa paremat veerandfinaalides endi hulgast neli paremat välja selgitama. Eksimisruumi konkurentsi jäänud klubidel enam ei ole. Kui kellelgi veel on, siis on aeg oma varjatud ressursid ja salarelvad välja tuua. Igatahes "muu maailm" toob seekord platsile ennustaja, kes on astunud võrkpallist veel sammu edasi ja jõudnud täiesti arvestatavale tasemele ka vörkpallis.

"Hakkasin mängima umbes 12-aastaselt. Noorena oli vörkpall minu elu suur armastus. Käisin maalt 4 korda nädalas Kuressaares trennis, mis andis lisaks koolipäevale veel 7 tundi nö kohustust juurde. Õnneks oli tahtmine ja mängurööm panustatud ajakulust suurem ning hiljem oli ka tulemusi näha." Just nii kirjeldab oma suhet võrkpalliga volley.ee-le armastatud laulja Teele Viira.  

Oma tänast sidet võrkpalliga kirjeldab muusik nii: "Peale Saaremaalt pealinna kolimist toimetasin tükk aega muusikamaastikul kuniks jälle vanast lemmikhobist puudust tundma hakkasin. Kõigepealt tegime saarlastega oma harrastustrenni, kus sai nalja rohkem kui mängu, aga viimased aastad olen käinud SEB vörkpalli trennis ja naistega vötsime osa ka Rahvaliiga vöistlustelt, kus töime C-tugevusgrupi vöidu koju. Treeneriks on mul nüüd absoluutne lemmik Laimons Raudsepp." 

"Kuigi on superhea tunne jalgpallis üks ilus koll lüüa, siis vörkpall ületab need emotsioonid kui näiteks saad ilusa bloki tugevale löögile ette vöi serviga ässa löödud," lisab Teele ja teatab lõpetuseks: "Olen fänn elu löpuni."

Vaata ennustusi SIIT!