Ragnar Klavan.Foto: Frank Augstein
Jalgpall
28. veebruar 2015, 18:26

KARM: endine Londoni Chelsea mees surus Klavani ja Augsburgi põlvili

Saksamaa jalgpalli Bundesligas kaotas Ragnar Klavani koduklubi Augsburg 0:1 Berliini Herthale.

Küllaltki sündmustevaese kohtumise ainsa värava sai enda nimele kunagi Londoni Chelseas mänginud elevandiluuranniklane Salomon Kalou, kes palli rahulikult Marwin Hitzi selja taha saatis. Klavan sai traditsiooniliselt kirja täismängu.

Augsburg langes kaotusega kuuendaks, sest Leverkuseni Bayer võitis Simon Rolfesi väravast kodus Freiburgi. Võitlus Meistrite liiga kohtadele on siiski tihe, sest kolmandat ja seitsmendat kohta lahutab vaid neli punkti.

Enne mängu:

Augsburg pole kolmes viimases mängus võidurõõmu tunda saanud ja nii paiknetakse 35 punktiga viiendal kohal. Samade punktide juures on neljas Schalke (sõidab tänases "Ruhri derbis" külla Dortmundi Borussiale) ja kolmandat kohta hoiab 37 punktiga Mönchengladbachi Borussia, kes peab oma 23. vooru kohtumise homme, kui võõrustatakse Paderborni.

Kui Augsburg on kevadringi viiest esimesest kohtumisest kogunud kaks võitu, kaks viiki ja ühe kaotuse, siis nende tänase vastase Hertaha seis on märksa nutusem: viimasest viiest mängust on kirjas vaid üks võit ja lausa neli kaotust, millega ollakse Bundesliga tabelis langetud eelviimasele ehk 17. kohale. Hertha kaukas on 21 punkti, veel kehvemalt on läinud vaid Stuttgartil, kel on 22 mänguga kogutud 18 silma.

Meeskondade tänavuse hooaja esimese omavahelise kohtumise võitis Augsburg 1:0, ainsaks jäänud värava lõi penaltipunktilt meeskonna kapten Paul Verhaegh, kes aga hetkel on pidamas vigastuspausi.